6 days ago

VCH Petrebels

Genieten ! ... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

VCH Petrebels

Coronaproof buiten volleyballen ! #readyfortonight #coronaproof #volleybal ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

VCH Petrebels

De mail is verzonden! Lees alles goed door!
De nieuwe teamindeling staat op de heja app.(DS1 en DS2)
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

VCH Petrebels

YES WE DID IT! Onze aanvraag is volledig goed gekeurd! Jullie ontvangen vandaag nog een mail met alle informatie! Houd er rekening mee dat we morgenavond al kunnen beginnen. #grasvolleybal #nieuweuitdaging ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

VCH Petrebels

Beste leden! Wij zijn hard bezig om het buiten trainen mogelijk te maken!
Hou je mailbox in de gaten!
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

VCH Petrebels

Update van het Bestuur

We zijn nog steeds samen in strijd tegen het corona-virus. Niet op bezoek, geen feestje, geen trainingen, geen wedstrijden. Het is een opoffering. Samen in strijd tegen dat vervelende virus.

Misschien zijn er leden die een zware tijd hebben nu. Bijvoorbeeld door overleden of zieke familieleden. Dat geeft zorgen en verdriet. Dan is de opoffering om onze club nog even op slot te houden maar een kleine opoffering. Dat wil niet zeggen dat we het niet missen. Lekker het veld op. Elkaar weer ontmoeten. Samen plezier maken.

Het is nog onduidelijk wanneer sportverenigingen weer mogen gaan opstarten. Het verbod voor sportclubs geldt tot en met 28 april, maar dit kan natuurlijk verlengd worden. Dat horen we as dinsdag. We hopen dat we nog voor de zomer mogen opstarten en we het seizoen toch nog fijn kunnen afsluiten.

Intussen zitten we niet stil. Bestuur en TC zijn bezig met voorbereidingen voor volgend seizoen.

De Nevobo heeft intussen bekend gemaakt hoe ze de competitie afsluiten. Geen enkel team wordt kampioen. En standen worden berekend op basis van het aantal punten gedeeld door het aantal gespeelde wedstrijden. De nieuwe eindstanden zijn vanaf heden te zien in de competitiemodule in onder meer de Mijn Volleybal app en op volleybal.nl.

We moeten dus nog even op afstand blijven, maar we leven wel mee met iedereen die het zwaar heeft! We hopen dat betere tijden snel komen. Wij kunnen niet wachten tot we jullie allen weer gezond en met volop energie terug zien in de zaal!

Bij vragen weten jullie ons te vinden. En laat gerust weten hoe het met jullie gaat! “We houden afstand, maar zijn misschien wel dichterbij elkaar dan ooit!”

Vriendelijke groeten,
Bestuur VCH Petrebels Schijndel
... See MoreSee Less

View on Facebook